Anasayfa / Kamu Sendikaları / ADLİ PERSONELE ULAŞIM YARDIMI MÜJDESİ!

ADLİ PERSONELE ULAŞIM YARDIMI MÜJDESİ!

Adalet Bakanlığı, Türkiye genelindeki tüm Cumhuriyet Başsavcılıkları, Bölge İdare ve İdare Mahkemesi Başkanlıklarında görev yapan personellerin servis uygulamasından yararlandırılmasını ve bazı hususlarda da tarafımıza bilgi verilmesini istediğimiz 18.12.2009 tarihli ve 4749 sayılı yazımıza olumlu cevap vermiştir.Cevabi yazıda; sadece Büyükşehir illeri ile nüfusu iki yüz binden fazla olan il merkezlerinde görev yapan adli personele ulaşım yardımı yapılacağı belirtilmiş ise de, sendikamız tüm adli personelin ulaşım yardımından faydalanması için mücadeleye devam edecektir.

Ambulans Çalışanlarına ve Hastalara Sigorta Yapılsın.

Türk Sağlık-Sen ambulans çalışanlarına ve ambulansta bulunan hastalara devlet tarafından ferdi kaza sigortası yapılması için …