Anasayfa / Kamu Sendikaları / ALAN DEĞİŞİLİĞİ İÇİN TÜM AÇIK KONTENJANLAR GÖSTERİLMELİDİR

ALAN DEĞİŞİLİĞİ İÇİN TÜM AÇIK KONTENJANLAR GÖSTERİLMELİDİR

2010 yılı Alan Değişikliği Kılavuzu yayınlanmıştır. Anılan kılavuzun 3.2. maddesinde “ Alan değişikliği isteyen öğretmenlerin alan değişiklikleri, il içinde tercihleri de dikkate alınmak suretiyle alanlarında ihtiyaç duyulan eğitim kurumları olacak şekilde hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır.” Denilmektedir. Alan değiştirmek isteyen öğretmenler ancak il içinde ihtiyaç bulunan eğitim kurumlarına hizmet puanı üstünlüğüne atanabileceklerdir.

Bazı illerde ihtiyaç bulunan kurumların olmasına karşın tümünün ilan edilmediği yönünde üyelerimizden şikâyetler gelmiştir. İllerde ihtiyaca göre yapılacak olan alan değişikliklerinde ihtiyaç bulunan tüm kurumların ilanı gerekmektedir. Bakanlığın ilan ettiği ve alan değişikliğine esas olacak boş kontenjanların artırılarak yeniden ilan edilmesi hususunda Türk Eğitim Sen olarak Bakanlığa yazı yazdık.

İlgili yazı için tıklayınız.

Ambulans Çalışanlarına ve Hastalara Sigorta Yapılsın.

Türk Sağlık-Sen ambulans çalışanlarına ve ambulansta bulunan hastalara devlet tarafından ferdi kaza sigortası yapılması için …