Anasayfa / Kamu Sendikaları / DİYANET VAKIF-SEN GENEL BAŞKANI AHMET YILDIZ VEFAT ETTİ.

DİYANET VAKIF-SEN GENEL BAŞKANI AHMET YILDIZ VEFAT ETTİ.

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız, Ankara’da vefat etti. Türkiye Kamu-Sen olarak tüm Memur-Sen camiasına, merhum Ahmet Yıldız’ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Allah mekanını cennet eylesin… Merhum Ahmet yıldız Ankara Kocatepe Camisi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından İstanbul’a gönderildi. İstanbul’da Samandra Hz. Ebubekir Camisi’nde çarşamba günü kılınacak cenaze namazının ardından Yıldız’ın naaşı, Sultanbeyli Mezarlığı’nda defnedilecek.

Ankara’da düzenlenen cenaze törenine Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız da katıldı.

1956 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Ahmet Yıldız, 2002 yılından beri Diyanet-Sen Genel Başkanlığı görevini yürütüyordu.

Ambulans Çalışanlarına ve Hastalara Sigorta Yapılsın.

Türk Sağlık-Sen ambulans çalışanlarına ve ambulansta bulunan hastalara devlet tarafından ferdi kaza sigortası yapılması için …