Anasayfa / Kamu Sendikaları / İŞÇİ EMEKLİSİNE YAPILAN ZAM SONRASI EMEKLİLERDEN ÇAĞRI:BİZE SAHİP ÇIKIN

İŞÇİ EMEKLİSİNE YAPILAN ZAM SONRASI EMEKLİLERDEN ÇAĞRI:BİZE SAHİP ÇIKIN

DİSK`e Bağlı Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen, işçi emeklisinin iyileştirilemeyen geçim sıkıntısına bütün işçi ve memur konfederasyonlarının sahip çıkmasını istedi. Beysülen, ` Unutmayın ki, yarın sizler de bizim saflarımıza katılacaksınız. Gücünüzü biraz da bizim adımıza ortaya koyun` dedi.

ANKARA (ANKA) – İşçi emeklisiyle dul ve yetimine, ekonomik kriz yaşanırken, sadece yılın ikinci yarısı için yüzde 1.8`lık zam yapılması bu kesimi ayağa kaldırdı.

DİSK`e Bağlı Emekli-Sen`in Genel Başkanı Veli Beysülen, işçi emeklisinin iyileştirilemeyen geçim sıkıntısına bütün işçi ve memur konfederasyonlarının sahip çıkmasını istedi. Beysülen, ` Unutmayın ki, yarın sizler de bizim saflarımıza katılacaksınız. Gücünüzü biraz da bizim adımıza ortaya koyun` dedi.

-`EMEKLİNİN DESTEKLENMESİ HÜKÜMETİN UNUTTUĞU BİR DÜŞÜNCE`-

Beysülen konuyla ilgili olarak ANKA muhabirinin sorularını cevaplandırırken, şöyle dedi:

`Emeklilerin `desteklenmesinin gerektiği` hükümetin unuttuğu bir düşünce. Hükümet 10 bin lira zam yaptı, bize 10 bin lira zamla neler yapılabileceğini açıklasınlar. Artık bizim çözüm için bu hükümetten bir beklentimiz kalmadı. hükümet İşçi emeklilerine karşı çok insafsızca davranıyor.`

-`TÜRK-İŞ VE HAK İŞ`DEN DESTEK İSTİYORUZ`-

Beysülen, `İşçi sendikalarından yeterince destek alıyor musunuz?` şeklindeki bir soruyu cevaplandırırken de, şöyle konuştu:

`Bize yapılan destek konusunda DİSK ve KESK ile bir sıkıntımız yok. Fakat diğerlerini İşçi emeklilerinin sorunlarının çözümüne daha aktif katkıda bulunmalarını bekliyor ve TÜRK-İş`i Hak-İş`i ve tüm diğer işçi sendikalarını işçi emeklisi olarak bizlere daha fazla destek vermeye ve daha fazla somut katkıda bulunmaya davet ediyor ve çağırıyoruz. Unutmayın ki, yarın sizler de bizim saflarımıza katılacaksınız. Gücünüzü biraz da bizim adımıza ortaya koyun`

(ALP/BÜN)
ANKA

Ambulans Çalışanlarına ve Hastalara Sigorta Yapılsın.

Türk Sağlık-Sen ambulans çalışanlarına ve ambulansta bulunan hastalara devlet tarafından ferdi kaza sigortası yapılması için …