Anasayfa / Kamu Sendikaları / Resmi sayılar açıklandı. Türkiye’nin en çok büyüyen sendikasıyız

Resmi sayılar açıklandı. Türkiye’nin en çok büyüyen sendikasıyız

Çalışma Bakanlığı’nın Kamu Görevlileri Sendikalarının ve konfederasyonlarının üye sayılarına ilişkin 2010 Temmuz İstatistikleri 7 Temmuz 2010 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.
Sendikamızdan yine Rekor Büyüme

2008 ve 2009 yılında Türkiye’nin en çok büyüyen sendikası olarak dikkatleri üzerine çeken Sağlık-Sen, bu başarısını 2010 yılında da sürdürdü. Sendikamız, 2010 yılında da yaklaşık 10 bin üye artışı gerçekleştirdi.

Konfederasyonumuza bağlı Bem-Bir-Sen, Diyanet-Sen, Toç-Bir-Sen, 2010 yılında da yetkili sendika konumunu korurken, Enerji Bir-Sen’de bu yıl enerji hizmet kolunda yetkiye ulaştı. Eğitim-Bir-Sen ise Türkiye’nin en büyük kamu kurumu olan Milli Eğitim Bakanlığı’nda yetkili sendika konumunu sürdürdü.

Ambulans Çalışanlarına ve Hastalara Sigorta Yapılsın.

Türk Sağlık-Sen ambulans çalışanlarına ve ambulansta bulunan hastalara devlet tarafından ferdi kaza sigortası yapılması için …