Anasayfa / Kamu Sendikaları / Sendika temsilcisi, tartışmada silahla vuruldu

Sendika temsilcisi, tartışmada silahla vuruldu

HATAY’ın Dörtyol İlçesi’nde Eğitim- İş Sendikası’nın Dörtyol Şube Başkanı 55 yaşındaki Halit Çelebi, bir restoranda tartıştığı 40 yaşındaki Vahap B. tarafından tabancayla vurularak yaralandı. Dörtyol’a bağlı Yeşil beldesinde, sahil kenarındaki bir restoranda arkadaşlarıyla dün akşam yemek yiyen Halit Çelebi, yan masada oturan Vahap B. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Vahap B., üzerindeki ruhsatsız tabancayla ateş ederek Çelebi’yi karnından yaralayıp, kaçtı.

Halit Çelebi, çevredekiler tarafından çağırılan 112 Acil ambulansıyla Dörtyol Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Çelebi’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, Vahap B.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Milliyet

Ambulans Çalışanlarına ve Hastalara Sigorta Yapılsın.

Türk Sağlık-Sen ambulans çalışanlarına ve ambulansta bulunan hastalara devlet tarafından ferdi kaza sigortası yapılması için …