Anasayfa / Kamu Sendikaları / TEKEL İŞÇİLERİNİN MÜCADELESİNİ DESTEKLİYORUZ

TEKEL İŞÇİLERİNİN MÜCADELESİNİ DESTEKLİYORUZ

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, TEKEL işçilerinin haklı mücadelelerini desteklediklerini belirtti.
Türkiye Kamu-Sen yönetim Kurulu Üyeleri Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu’yu ziyaret ederek TEKEL işçilerinin varlık mücadelelerinde yanlarında olduklarını belirtti.Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız TEKEL işçilerine hitaben yaptığı konuşmada TEKEL işçilerinin mücadelesini yakından takip ettiklerin belirterek haklının yanında yani TEKEL işçilerinin yanında olduklarını söyledi. Kendisinin de TEKEL’de çalışan memurların üye oldukları hizmet kolunda yetkili sendika olan Türk Enerji-Sen’in Başkanı olduğunu belirterek konuyu her aşamasında ve çok yakından takip ettiğini söyledi.

2007 yılında Özelleştirme idaresinin önündeki eylemde de yanınızdaydım bu günde yanınızdayım diyen Akyıldız, Türkiye Kamu-Sen olarak haksızlığa karşı suskun kalamayacaklarını belirtti.

TEKEL işçilerinin kararlı mücadelesinde ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Akyıldız, sonuna kadar işçilerin yanlarında olacaklarını söyledi.

TEKEL işçileri de ‘işçi memur el ele genel greve’ sloganları attılar.

Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu’yu ziyaret eden Türkiye Kamu- Sen heyeti: Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türkiye Kamu-Sen Genel Eğitim Sekreteri ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi, Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri ve Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türkiye Kamu-Sen Genel Sosyal İşler Sekreteri ve Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türkiye Kamu-Sen Genel Basın Sekreteri ve Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Nazmi Güzel.

Ambulans Çalışanlarına ve Hastalara Sigorta Yapılsın.

Türk Sağlık-Sen ambulans çalışanlarına ve ambulansta bulunan hastalara devlet tarafından ferdi kaza sigortası yapılması için …