Anasayfa / Kamu Sendikaları / TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN ÜYELERİNE MÜJDE‏

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN ÜYELERİNE MÜJDE‏

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi, Garanti Bankası ile bir anlaşma yaparak, üyelerinin düşük faizle ev sahibi olmasının yolunu açtı. Düşük faizle mortgage anlaşması yapan sendikamız, üyelerinin ev sahibi olabilmesi için önemli bir adım attı. Eğitim çalışanlarının maaşlarının düşüklüğü ve ekonomik krizin etkileri göz önüne alındığında, ev sahibi olmanın hiç de kolay olmadığı günümüzde, bu anlaşma, üyelerimize önemli bir avantaj sağlayacaktır.

Anlaşmadan yararlanmak isteyen Türk Eğitim-Sen üyeleri; 0-60 ay vadeye yüzde 0,83, 61-96 ay vadeye yüzde 0,87, 97-120 ay vadeye yüzde 0,89, 121-180 ay vadeye yüzde 0,93, 181-240 ay vadeye yüzde 0,95 faiz oranı, 500 TL ekspertiz ücreti ile hiç dosya masrafı ödemeden her hangi bir Garanti Bankası şubesinden mortgage kredisi çekebilecektir.

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi ile Garanti Bankası arasında yapılan anlaşma tüm Garanti Bankası şubelerinde geçerlidir. Üyelerimiz, istedikleri Garanti Bankasına giderek, bu avantajdan yararlanabilecektir. Daha önce diğer bankalardan kredi çekmiş olanlarda borçlarını yeniden bu oranlar üzerinden yapılandırabilecektir. Ayrıca Ankara’da bulunan üyelerimizin Garanti Bankası Meşrutiyet şubesinden kredi işlemlerinde kolaylık sağlanacaktır.

Ambulans Çalışanlarına ve Hastalara Sigorta Yapılsın.

Türk Sağlık-Sen ambulans çalışanlarına ve ambulansta bulunan hastalara devlet tarafından ferdi kaza sigortası yapılması için …