Anasayfa / Kamu Sendikaları / 2010 YILINDA DA YETKİLİ SENDİKA; TÜRK EĞİTİM-SEN

2010 YILINDA DA YETKİLİ SENDİKA; TÜRK EĞİTİM-SEN

4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu Gereğince Kamu Görevlileri Sendikalarının Sayıları ve Konfederasyonların Üye Sayıları resmi gazetede yayınlandı. Türk Eğitim-Sen, eğitim, öğretim ve bilim hizmetleri kolunda 2010 yılında da yetkili sendika oldu. 155 bin 738 üye sayısıyla Türk Eğitim-Sen, etkili olduğu gibi yetkili olduğunu da kamuoyuna ilan etti.

Üyelerinden aldığı güçle günden güne büyüyen Türk Eğitim-Sen, eğitim alanında önemli çalışmalara, projelere imza attı, eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini savundu, üyelerini hiçbir kişiye ya da kuruluşa ezdirmedi. Türkiye’nin en büyük memur sendikası olan Türk Eğitim-Sen, ilkeli, dürüst, tutarlı sendikacılık yaptı. İktidar payandası olanlara inat, başını her zaman dik tutan, yandaşçılık anlayışına karşı her platformda mücadele veren sendikamız, tüm engellemelere rağmen yeniden yetkili sendika unvanını aldı.

Bu noktada Türk Eğitim-Sen’in büyümesine emek veren, hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen tüm yöneticilerine, şube başkanlarına, il ve ilçe temsilcilerine ve üyelerine teşekkür ediyoruz.

Ambulans Çalışanlarına ve Hastalara Sigorta Yapılsın.

Türk Sağlık-Sen ambulans çalışanlarına ve ambulansta bulunan hastalara devlet tarafından ferdi kaza sigortası yapılması için …