Anasayfa / Kamu Sendikaları / ÜYELERİMİZE AVANTAJLI MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI

ÜYELERİMİZE AVANTAJLI MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI

30 Temmuz 2010 tarihinde başlayan ve kamu sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan tabipler, diş tabipleri ve tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanların yaptırması zorunlu olan Tıbbi Kötü Uygulamaya Yönelik Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasını üyelerimiz yaptırabilmesi için Maredeniz Sigorta ile anlaşma yapılmıştır.

Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasını yaptıracak olan üyelerimiz Maradeniz Sigortanın aşağıda yer alan irtibat numaralarını arayarak veya aşağıda soru formunu doldurarak belirtilen faks numaralarına göndererek sigortalı olabileceklerdir.

Anlaşmaya göre Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasını yaptıran üyelerimize ilave olarak

1. Risk Grubu için: 15 Bin TL

2. Risk Grubu İçin: 25 Bin TL

3. Risk Grubu İçin: 35 Bin TL

4. Risk Grubu İçin: 45 Bin TL Ferdi kaza sigortası Maredeniz Sigorta tarafından ücretsiz olarak hediye edilecektir.

Ambulans Çalışanlarına ve Hastalara Sigorta Yapılsın.

Türk Sağlık-Sen ambulans çalışanlarına ve ambulansta bulunan hastalara devlet tarafından ferdi kaza sigortası yapılması için …