Anasayfa / Kamu Haberleri / Aydın Atatürk Devlet Hastanesi

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi

Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde hastane müdürlüğü için iki üniversite mezunu sağlık çalışanının başvurusunun reddedilerek yeterli şartları taşımayan ön lisans mezunu Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı’nın atanmasını mahkeme kararıyla iptal ettirdik.
Sendikamızın açtığı dava sonucunda Aydın 1. İdare Mahkemesi Hastane müdürlüğüne atanan Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen’in Aydın Şube Başkanı Abdulbaki Karaer’in atama işlemini hukuksuz bularak durdurdu. Valiliğin bir üst mahkemeye yaptığı itiraz da sonucu değiştirmedi. Bölge İdare Mahkemesi de atamanın durdurulması yönünde karar verdi. Mahkeme kararlarına rağmen adı geçen şahsın halen görevden alınmaması Hürriyet Gazetesi tarafından bugün yayınlanan haberle kamuoyuna duyuruldu.

KAYNAK: TÜRK SAĞLIK SEN VE Hürriyet Gazetesi

Yeni atanan öğretmenlerden istenecek belgeler

1) Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya kurumunca onaylı 2) Orta Öğretim Alan Öğretmenliği …