Anasayfa / Kamu Haberleri / KONCUK; Yönetici Atama Konusunda Şube Başkanlarını Uyardı

KONCUK; Yönetici Atama Konusunda Şube Başkanlarını Uyardı

Türkeğitimsen Genel Merkezi, bugün tüm şube başkanlarına bir yazı göndererek kendi bölgelerinde münhal ilan edilmeyen okul müdürlüklerinin listelerinin çıkarılmasını ve acil olarak genel merkeze bildirilmesini istedi.
Türkeğitimsen Genel Başkanı Sayın KONCUK ile yaptığımız görüşmede, Yönetici atama konusunda tüm münhallerin gösterilmesi için valilikleri uyardıklarını dile getirdi. Ayrıca yönetmelik hükümleri gereği tüm münhallerin gösterilmesinin zorunlu olduğunu dile getiren KONCUK, artık vekalet devrinin sona ermesi gerektiğini dile getirdi. 81 İlde yapılacak atamaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için şube başkanlarımızla beraber yönetici atama sürecinin mercek altına alınacağını dile getiren KONCUK, münhali gösterilmeyen okulların tek tek tespit edilerek bu okulların açık gösterilmesi için yetkili kişilerin uyarılacağını dile getirdi. Ayrıca bir okulun bile açık gösterilmemesi durumunda yaşanacak iptallerin hesabının yargı önünde verileceğine değinen Genel Başkan, bu süreçte tüm Valiliklerin atama sürecini hakkaniyet içerisinde yürütmesi gerekmektedir dedi.
Ayrıca sınava giren binlerce eğitimcinin yetkili sendika olarak sesi olmaya devam edeceklerini bildiren KONCUK, yönetici atama sürecinde tüm illerdeki şube başkanlarının ve yönetimlerinin yönetici adaylarımızın yanında olacağını dile getirdi.

Kamudan haber

Yeni atanan öğretmenlerden istenecek belgeler

1) Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya kurumunca onaylı 2) Orta Öğretim Alan Öğretmenliği …