Anasayfa / Kamu Haberleri / TÜRKİYE KAMU-SEN TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDU.

TÜRKİYE KAMU-SEN TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDU.

Türkiye Kamu-Sen ve Konfederasyon’a bağlı sendikaların genel başkanları ile sendika yöneticileri Tekel işçilerini ziyaret etti.Tekel işçilerinin verdiği mücadeleye destek vermek amacıyla yapılan ziyarette, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız konuşma yaptı. Akyıldız konuşmasında, merhamet değil haklarını isteyen Tekel işçilerinin yanında olduklarını belirterek, bu mücadelenin kazanana kadar devam edeceğini söyledi.

Sloganlar eşliğinde konuşan Akyıldız, hükümetin işçilere tavrını sert bir dille eleştirerek bugünkü başkanlar toplantısından önemli kararların çıkacağını belirtti. İşçi ve memurun ortak hareket etmesi gerektiği üzerinde duran Akyıldız, Tekel işçilerinin haklı davalarında her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Yaklaşık 200 kişilik grupla verilen destek ziyaretinde Türkiye kamu-Sen alkışlarla karşılandı. Daha sonra Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulu ve Genel Başkanlar, başta Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Tek Gıda-İş Genel Başkanı Mustafa Türker olmak üzere Türk-İş heyetiyle görüştü.

Ziyarete, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri İsmail Koncuk, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Mali Sekreteri Önder Kahveci, Türk Büro-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Fahrettin Yokuş, Türkiye Kamu-Sen Genel Eğitim Sekreteri ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi, Türkiye Kamu-Sen Genel Toplu Görüşme Sekreteri

Ve Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türkiye Kamu-Sen Genel Mevzuat Sekreteri ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, Türkiye Kamu-Sen Genel Basın Sekreteri ve Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz, Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri ve Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türkiye Kamu-Sen Genel Sosyal İşler Sekreteri ve Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu ve Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Nazmi Güzel de katıldı.

Yeni atanan öğretmenlerden istenecek belgeler

1) Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya kurumunca onaylı 2) Orta Öğretim Alan Öğretmenliği …