Anasayfa / Kamu Haberleri / Vatandaş Eylemleri Destekliyor

Vatandaş Eylemleri Destekliyor

Türkiye Kamu-Sen´in grevli ve toplu sözleşmeli sendika hakkı için Kasım ayında başlattığı eylemlere vatandaşın yüzde 82´sinin destek verdiği ortaya çıktı. Türkiye Kamu-Sen 25 Aralık’ta çalışmama hakkını kullanarak ülke genelinde bir günlük iş bırakma eylemi yapmıştı.Kamuoyu araştırma Şirketi Konsensüs Araştırma ve Danışmanlık´ın yaptığı ankette Türkiye Kamu-Sen´in grevli ve toplu sözleşmeli sendika hakkı için Kasım ayında başlattığı eylemlere vatandaşın yüzde 82´sinin destek verdiği ortaya çıktı. Türkiye Gündemi-Aralık 2009 başlıklı anket için 23-30 Aralık arasında 81 ilde, 16 yaş üstü 750si erkek, 803ü kadın toplam 1553 kişiyle ´Telefon anketi yöntemiyle görüşüldü. Katılımcıların yüzde 78´i eylemleri desteklerken, yüzde 22´lik kesim ise desteklemediğini ifade etti.

Vatandaşların Türkiye Kamu-Sen´in haklı eylemine verdiği büyük destek, umarız siyasi irade tarafından doğru okunur ve kamu çalışanlarına bir an önce Grevli ve Toplu Sözleşmeli, Siyasete katılma hakkı içeren sendikal haklar verilir.

Yeni atanan öğretmenlerden istenecek belgeler

1) Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya kurumunca onaylı 2) Orta Öğretim Alan Öğretmenliği …