Anasayfa / Mevzuatlar / Kurumlarca düzenlenen hazırlayıcı eğitim ve staj programlarının Devlet Personel Başkanlığına bildirilmesi gerekiyor mu?

Cevap 8: Her kamu kurum veya kuruluşu hazırlayıcı eğitim ve staj programlarını, bu eğitimlerin başlangıç ve bitim tarihlerini, yerini, eğitime katılacakların sayısını, eğitimlerin başlamasıyla birlikte Devlet Personel Başkanlığına bildirir.

Memur olarak çalışanlar, Meslek Yüksek Okulu ….. bölümü mezunu olmaları halinde tekniker kadrosuna atanabilirler mi?

Bilindiği üzere, 15/03/1999 tarihli ve 99/12647 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan ve 21/092004 …