Anasayfa / Kamu Haberleri / Memur Sendikalarının Yetki Dönemi Yaklaşırken.

Memur Sendikalarının Yetki Dönemi Yaklaşırken.

Memur sendikalarının yetki dönemi yaklaşırken, Ak Parti Ankara İl Başkanı Halis Bilge’nin “Memur-Sen bizim ön bahçemizdir” diye konuştuğu bir video ortaya çıktı.

Sendikaların yetki alarak toplu görüşme masasına “Yetkili olarak” oturmak için yaptıkları çalışmalar kamu çalışanları üzerinde çok değişik etki oluşturuyor. Bazı sendikalar üye kazanmak için çalışanlara kıyafet vb. promosyonlar dahi dağıtırken, bazıları da üyelerini sigortalıyor. Sendikalar yetki alıp toplu görüşme masasına oturmak için çalışanlara iktidar partisiyle birliktelik görüntüsü de vermek istemekteler.

Bu noktada elimize ulaşan bir video görüntüsü, bazı sendikaların iktidara yakın durma isteği içerisinde olduklarını gösteriyor.

Haberimize konu olan video görüntüsünde Memur – Sen Konfederasyonu’nun düzenlemiş olduğu bir iftar programında Memur Sen’in Ak Parti’nin ön bahçesi olduğu ifade ediliyor.

Memur Sen’in bir önceki genel başkanı ve aynı zamanda Sağlık Sen eski Genel Başkanı Ahmet Aksu ve Memur Sen’in şu anki genel başkanı Ahmet Gündoğdu sendikaları adına konuşma yapmakta. Ardından kendisine söz verilen Ak Parti Ankara İl Başkanı Doç. Dr. Halis Bilge yaptığı kısa konuşmada Memur Sen’in, kendilerinin ön bahçesi olduğunu ifade ediyor.

Toplantıda, sendikaların herhangi bir partinin ön ya da arka bahçeleri olmamaları gerektiğini vurgulamamış ya da vurgulayamamış olan Memur Sen başkanları, Halis Bilge’nin konuşmasını alkışlayarak destek veriyorlar.

Memur Sen ve Sağlık Sen eski genel başkanı Ahmet Aksu’nun ve de şu anki Memur Sen’in Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’nun, Ak Parti İl Başkanının iddiasına kısa da olsa bir cevap vermeyişleri kamu çalışanlarının dikkatini çeker nitelikte.

Bu video görüntüsünü başta Memur Sen üyeleri olmak üzere kamu çalışanlarının takdirine bırakıyoruz.

İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.
KAYNAK:sendikatv.com

Evlenme Ödeneği nedir ve kimlere hangi tutarda ödenir?

5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 37 nci maddesinde düzenlenen evlenme ödeneği, …