Anasayfa / Sendikal Haberler / Sendikaların `Taksim` talebine ılımlı: İlgililerle görüşeceğim

Sendikaların `Taksim` talebine ılımlı: İlgililerle görüşeceğim

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün, 1 Mayıs`ın İstanbul Taksim Meydanı`nda kutlanması yönündeki talebi `düşünülmesi gerekir` şeklinde değerlendirdiği bildirildi.

Cumhurbaşkanı, `konuyu ilgililerle görüşeceğini` aktardı. Gül, DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, KESK Genel Başkanı Sami Evren, Türk Tabipleri Birliği(TTB) Genel Sekreteri Eriş Bilaloğlu ve TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı`yı, Çankaya Köşkü`nde kabul etti. Basına kapalı ve yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından konuşan DİSK Genel Başkanı Çelebi, 1 Mayıs`ı Taksim Meydanı`nda kutlama taleplerini Cumhurbaşkanı`na ilettiklerini söyledi. Çelebi, Cumhurbaşkanı`nın bunu nasıl karşıladığına ilişkin sorular üzerine, `Taleplerimizi, genelde objektif olarak değerlendirdi, düşünülmesi gereken bir talep olduğunu söyledi. İlgililerle görüşeceğini belirtti.“ ifadelerini kullandı. Çelebi, Abdullah Gül`ün cumhurbaşkanı seçilmeden önce `bu yönde bir iradesi olduğu`nu sözlerine ekledi.

Kaynak:tumgazeteler – ANKARA ZAMAN

Yeni atanan öğretmenlerden istenecek belgeler

1) Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya kurumunca onaylı 2) Orta Öğretim Alan Öğretmenliği …