Anasayfa / Kamu Sendikaları / USULSÜZ ATAMALARA BİR DURDURMA KARARI DA BARTIN’DAN (15)

USULSÜZ ATAMALARA BİR DURDURMA KARARI DA BARTIN’DAN (15)

Devlet Memurları Kanununun 76. maddesinin arkasına sığınılarak yapılan yönetici atamalarında durdurma kararları devam ediyor. Zonguldak İdare Mahkemesinin vermiş olduğu karar ile Bartın Şehit Ahmet Seçen Rehberlik ve Araştırma Merkezine müdür olarak eski Bakan Hüseyin Çelik tarafından atanan Engin Şahin isimli şahsın ataması durdurulmuştur.

Bu şekilde yapılan tüm yönetici atamalarının iptal edilmesi için Bakanlığa yaptığımız başvurumuza cevap bekliyoruz.

Üyelerimiz tarafından açılan bireysel davaların dışında ayrıca 76. maddeye göre yapılan bütün atamaların iptali yönünde 16.07.2009 tarihinde Ankara Nöbetçi İdare Mahkemesine dava açmıştık. Bunun sonucunu da sabırsızlıkla bekliyoruz.
İlgili yazı için tıklayınız.

Yeni atanan öğretmenlerden istenecek belgeler

1) Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya kurumunca onaylı 2) Orta Öğretim Alan Öğretmenliği …