Anasayfa / Basın Açıklamaları / 16 Aralık eyleminden beraat

16 Aralık eyleminden beraat

Konfederasyonumuz KESK’in kararıyla 25 Kasım 2010 tarihinde hayata geçirilen Uyarı Grevinin ardından sendikamız üye ve yöneticisi 16 kişinin görevlerinden uzaklaştırılması sonrası bu arkadaşlarımızın görevlerine başlatılması amacıyla 15-16 Aralık 2010 tarihlerinde hayata geçirilen dayanışma grevimizin ardından sendikamız Genel Başkanı Yunus AKIL ve Genel Basın Yayın Sekreterimiz Ali KİTAPÇI, Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Tuğrul ÇULHA, SES Ankara Şube Yöneticisi Fikret ÇALAĞAN hakkında açılan ve Ankara 1.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmekte olan davanın 3.duruşmasında tüm arkadaşlarımız beraat etmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Ali KİTAPÇI                                                                                                          Yavuz DEMİRKOL
Genel Basın Yayın Sekreteri                                                                              Genel Sekreter