Anasayfa / Basın Açıklamaları / 17 Şubemizde Olağan Genel Kurul Gerçekleştirildi.

17 Şubemizde Olağan Genel Kurul Gerçekleştirildi.

Sendikamızda şube genel kurulları devam ediyor. 16-17 Ekim tarihlerinde 17 şubemiz daha Genel Kurulunu tamamlayarak yeni yönetimlerini belirledi.Hatay, Osmaniye, Mersin, Şanlıurfa, Diyarbakır, Elağzığ, Malatya, Kırıkkale, Ordu, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kocaeli ve Zonguldak şubelerinde yapılan seçimler sonucu mevcut şube başkanlarımız tekrar göreve seçilirken, Adana şubemizde Arif Dağlı, Tokat Şubemizde Erdoğan Dal, Samsun Şubemizde Yusuf Alan ve Adıyaman Şubemizde ise İrfan Tokur Şube Başkanlığına seçildi.

Yapılan seçimler sonucunda şube yönetim kurulu üyeliklerinde de yeni göreve seçilenler oldu. Genel kurulunu tamamlayarak yeni göreve başlayan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, seçimler sonucunda görevini devreden tüm şube yöneticilerimize de sendikamıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.