Anasayfa / Basın Açıklamaları / Ceyhan Temsilciliğimiz açıldı.

Ceyhan Temsilciliğimiz açıldı.

Ceyhan Temsilciliğimiz, kitle örgütlerinin, siyasi partilerin ve üyelerimizin katılımıyla açıldı.

Açılışta Birleşik Kamu İş Genel Örgütlenme Sekreteri Sayın Nedim Fuat Soylu, Eğitim İş Osmaniye İl Başkanı Sayın Ramazan Aslan, Eğitim İş Adana Şube Başkanı Sayın İsa Kayadan ve Ceyhan Temsilcilik Başkanı Sayın M.Serkan Demirci birer konuşma yaptı.

Açılışta Eğitim İş Adana Şube adına Şube Başkanı İsa Kayadan, Ceyhan Temsilciliğimize, Mustafa Kemal Atatürk’ün bir portresini hediye ederek; O’nun anlayışını Ceyhan’da temsil etmemiz gerektiğini vurguladı.

Temsilcilik açılışına, Eğitim İş Adana Şube Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu Başkan ve Üyeleri, Türk Eğitim Sen Ceyhan Temsilcilik Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim Sen Temsilcilik Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, ADD Ceyhan, CHP Adana Merkez ve Ceyhan, DSP Ceyhan, İşçi Partisi Ceyhan; Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Eğitim İş anlayışının, Eğitim İş direnişinin Ceyhan’a taşındığı bu günde bizleri yalnız bırakmayan kurum temsilcilerine, üyelerimize ve tüm basın mensuplarına teşekkür ederiz.

Temsilciliğimiz: Kızılay Caddesi Galeria İş Hanı (Adliye Karşısı) Kat:2 Ceyhan/ADANA adresinde hizmet vermektedir.