Anasayfa / Basın Açıklamaları / Eğitim-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı ve KESK Dönem Sözcüsü Fevzi Kılınç Tüm Emekçilerin Yeni Yılını Kutladı.

Eğitim-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı ve KESK Dönem Sözcüsü Fevzi Kılınç, yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:

“Hak verilmez alınır” ilkesi üzerinden fiili ve meşru eylem anlayışı ile başlatarak sürdürdüğümüz ,4688 sayılı yasa, Anayasa değişiklikleri ve 9. yılında hala süren AKP iktidarı ile Tüm emekçiler kazanılmış haklarına saldırıyı, iş güvencesiz çalışmayı,işsizleştirmeyi,yoksullaştırılmayı,baskıyı,yandaş kayırmayı 657 sayılı yasada yapılması düşünülen değişikliklerle de kamu hizmetinin niteliğini ve kamu emekçilerinin iş güvencesini ortadan kaldıran esnek çalışma düzenini yaşama geçirmeye çalışan saldırılarla karşı karşıya kalarak bir yılı daha tükettik.

Kamu emekçileri, iş yerlerinde, sokaklarda, kısacası yaşamın her alanında uygulanan sermaye yanlısı politikalara, yarattığı tahribata, sömürüye, ırkçılığa, her türlü ayrımcılığa karşı mücadelesini sürdürmeye kararlıdır.

Tüm Emekçilerin birlik olmasıyla uluslar arası sermayenin ve yerli işbirlikçilerinin saldırılarının boşa çıkarılacağı inancı ile halkımızın yeni yılını kutlar saygılar sunarız.