Anasayfa / Basın Açıklamaları / HALKIN YARARINA DEĞİL, İKTİDARIN ÇIKARLARINA HİZMET EDECEK ANAYASA TASLAĞI’NA HAYIR!

29 Mart 2010 Pazartesi günü Saat 11.00’de Milli Egemenlik Parkı’nda (Çankaya Kapısı) Anayasa Değişikliği Taslağı’na ilişkin görüşlerini açıklamak üzere Eğitim-İş Sendikası, Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Türk Hukuk Kurumu, Ziraat Mühendisleri Odası, Nükleer Tehlikeye Karşı Barış ve Çevre İçin Sağlıkçılar Derneği, Altınokta Körler Derneği, Ankara Kız Lisesi Mezunları Derneği, Atatürk Çizgisi Platformu, CUMOK, HEKDER Hacıbektaş Eğitim ve Kültür Derneği, TÜMÖD, 14 Nisan Çağdaş Mühendis Hareketi ve Tüketici Hakları Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin katılımıyla ortak basın açıklaması yapılacaktır.

Eğitim-İş Basın Bürosu

Tarih: 29 Mart 2010 Pazartesi

Saat: 11.00

Yer: Milli Egemenlik Parkı (Çankaya Kapısı)