Anasayfa / Basın Açıklamaları / HİZMET SAĞLIK-SEN DEN MUHTEŞEM BİR GENEL KURUL

HİZMET SAĞLIK-SEN DEN MUHTEŞEM BİR GENEL KURUL

HİZMET SAĞLIK SEN 1.Olağan Genel Kurulu, Genel kurul delegelerin ve davetlilerin geniş bir katılımıyla gerçekleştirildi. Birlik, beraberlik ve demokrasi adına güzelliklerin sergilendiği genel kurulda büyük bir coşku yaşandı. Genel kurula katılan tüm delegelere Genel Başkan Hayati KAYA tarafından “TEŞEKKÜR BELGESİ” verildi.

Genel başkan Hayati KAYA “Hizmet Sağlık – Sen İlkeli, seviyeli-kararlı, çözüm üreten sendikacılık anlayışına taliptir. Hizmet Sağlık – Senin kendine özgü ilkeleri-prensipleri ‘Olmazsa olmazları’ olacaktır. Hizmet Sağlık – Senin“Bizce insan, Bizce Hizmet” temel ilkesidir. Biz inanıyoruz ki; insanın olmadığı yerde ‘anlam ve değer’ olamaz. Her şey insanla anlam ve değer kazanır. Bizim emeğe bakış açımız: insan emeğin bütünleşmesidir.
Bu bütünleşme Hizmet Sağlık – Sen de “Bizce insan Bizce Hizmet” şeklinde amaçlanmıştır.

Bu bağlamda;

Hizmet sağlık sen Grevli toplu sözleşme hakkı alıncaya kadar mücadeleye devam edecektir.
Hizmet sağlık sen Çözüm odaklı hizmet sendikacılığını hedefler
Hizmet sağlık sen Uyuyan değil üreten bir sendikacılığı benimser.
Hizmet sağlık sen Her zaman her yerde sağlık çalışanlarının yanında olacaktır
Hizmet sağlık sen kamuda ücret adaletsizliğinin çözümü için mücadele edecektir.
Hizmet Sağlık-sen Türkiye cumhuriyeti Devletinin ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumak yaşatmak ve Demokratik laik ilkelerden sapmadan ”hür sendikacılık” ilkeleri içerisinde üyelerin ortak ekonomik, sosyal, mesleki hak ve menfaatlerini korumak geliştirmek kamuda verimliliğin artırılması amacı için çalışacaktır” dedi.
Tek liste halinde gidilen seçimde zorunlu organlar belirlendi Hayati KAYA tekrar Genel başkan seçildi.

Hizmet Sağlık – Sen