Anasayfa / Basın Açıklamaları / Kemal Türkler ve Anayasaya Hayır Açıklamasına Çağrı‏

Kemal Türkler ve Anayasaya Hayır Açıklamasına Çağrı‏

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun (DİSK) Kurucu Genel Başkanı Kemal TÜRKLER ‘in ölümünün üzerinden 30 yıl geçti. Kemal TÜRKLER 22 Temmuz 1980 yılında katledilmişti.12 Eylül 1980 Askeri Faşist Darbesinin Üzerinden 30 Yıl Geçti. Darbe ve Anayasasına Karşın Onlarca Yıl Mücadele Edenlerin Karşısına, Darbe Anayasasını Aratmayacak Olan AKP Anayasası İle Çıkılıyor. Bu Aldatmalar ve Sahte Demokrasi Havarilerini Mahkum Etmek Amacıyla “12 EYLÜL DARBE ANAYASASINA ve AKP ANAYASASINA HAYIR” Adıyla Emek ve Meslek Örgütleri Olarak Miting Düzenleyeceğiz.

Yukarıda belirttiğimiz konularla ilgili gerçekleştireceğimiz basın açıklamasına katılımınızı bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Tarih: 22 Temmuz 2010 Perşembe

Saat:12.30