Anasayfa / Basın Açıklamaları / Manevra Esnasında Meydana Gelen Kazalara Bir Yenisi Daha Eklendi.

Manevra Esnasında Meydana Gelen Kazalara Bir Yenisi Daha Eklendi.

Üyemiz Hasan Akdağ Ölümden Döndü! Sendikamızın “önce güvenlik” diyerek bulunduğu her platformda dile getirdiği “demiryolu” , “demiryolcu”, ve “yolcu “ güvenliği konusunda ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Defalarca bu kaygılarımızı yöneticilere iletmemize rağmen ne yazık ki kazalar artarak devam ediyor. En son 24 Ağustos tarihinde Sivas Gar Müdürlüğünde Tren Teşkil Memuru olarak çalışan sendikamız üyesi Hasan AKDAĞ manevra esnasında tren altında düşerek ağır yaralanarak ölümden döndü. Arkadaşımıza geçmiş olsun diyor yetkilileri bir kez daha bu tür kazaların yaşanmaması için gerekli tedbirleri almaya çağırıyoruz.

BİRLEŞİK TAŞIMACILIK ÇALIŞANLARI

SENDİKASI