Anasayfa / Basın Açıklamaları / Niğde Feridun Şölenci Defin Haberi

Niğde Feridun Şölenci Defin Haberi

Sendikamız Eğitim Sen in önceli Eğit Sen Kurucu üyelerinden Ankara 1 Nolu şube Başkanlığı görevini de bir dönem yürüten ağabeyimiz öğretmenimiz, yoldaşımız Feridun Şölenci yi kaybettik. Şölenci hoca, hastalığı nedeniyle Haziran’dan yaşama göz yumduğu güne değin Niğde Devlet Hastanesi Göğüs Servisinde Akciğer yetmezliği tanısıyla müşahide altında tutuluyor idi. 08.10.2010 Cuma günü akşam saatlerinde yaşama gözlerini yumdu.
09.10.2010 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Niğde Derbent Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi. Cenaze törenine Eğitim Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ünsal Yıldız, son görev yeri olan Tarsus Eğitim Sen yönetim kurulu üyeleri ve mesai arkadaşlarıyla Niğde Eğitim Sen üye ve yöneticilerinin yoğun bir şekilde katıldığı gözlemlendi.
Annesinin evinin önünde yapılan törende mücadele arkadaşları “ Seni hiç unutmayacağız Şölenci Hoca. Hep aynı mücadeleci inadınla, daima bizimle olacaksın.”dedi
Ailesine, arkadaşlarına ve Eğitim Sen Camiasına başsağlığı dileklerimizi iletiriz.