Anasayfa / Basın Açıklamaları / Onbinin Üzerinde Demiryolcuyu Mağdur Eden YPK’nın Ek Ödemelerle İlgili Kararını Protesto Ediyoruz!

Yüksek Planlama Kurulu tarafından alınan ek ödemelerle ilgili 2010 T/28 sayılı karar çalışanlar arasında ücret eşitsizliği ve dengesizliğini daha da derinleştirmiş, ücret hiyerarşisini ortadan kaldırmış, binlerce çalışanı mağdur etmiştir.

YPK’nın kararını protesto etmek ve bu adaletsizliğin düzeltilerek çalışanların mağduriyetinin giderilmesi için Sendikamız tarafından ilk eylem 18 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 12.30’da TCDD Genel Müdürlüğü Protokol kapısı önünde basın açıklamasıyla başlayacaktır.

Basın açıklamamız tüm Şubelerimiz ve önemli işyerlerimiz önünde yine aynı tarih ve saatte kitlesel olarak yapılacaktır.

Katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

BİRLEŞİK TAŞIMACILIK ÇALIŞANLARI
SENDİKASI