Anasayfa / Basın Açıklamaları / PERDESİZ GİTARIN MUCİDİ VE İSMAİL HAKKI DEMİRCİOĞLU NİĞDE KONSERİ

PERDESİZ GİTARIN MUCİDİ VE İSMAİL HAKKI DEMİRCİOĞLU NİĞDE KONSERİ

“Perdesiz Gitarın Mucidi” olarak bilinen ve birçok filmin müziklerini yapan ünlü sanatçı Erkan Oğur, ve İsmail Hakkı Demircioğlu 26 Ekim de sendikamız Eğitim Sen in organize ettiği konser etkinliğiyle üyelerimiz ve Niğde li sanat severlerle buluştu.
Yoğun ilgi gösterilen konserde, Erkan Oğur’la birlikte sanatçı İsmail Hakkı Demircioğlu sazları ve sözleriyle kelimenin tam anlamıyla izleyenleri “mest” ettiler.
Erkan Oğur, Salı günü (26Ekim 2010) saat 16.00’da konserinin Niğde de gerçekleştirilmesine aracı olan Niğde Eğitim Sen, SES ve ÇYDD şubelerine ziyaretlerde bulunarak teşekkürlerini iletip konser salonuna geçtiler.
Niğde de ilk defa konser veren Erkan Oğur konser sonunda sevenlerine zaman ayırıp imza fotoğraf çektirme taleplerini tek tek yerine getirdi
Konser sonrası “Niğde Bağları”nı görme isteğini önceden belirten sanatçı dostlarımızla birlikte Eğitim Sen konukseverliğine yakışan dost soframızı paylaşmanın haklı gurunu yaşadık. 27 Ekim Çarşamba günü de konuğumuz olan sanatçı dostlarımızı Perşembe (28 Ekim) saat 12 gibi Konya da ki konserleri için ilimizden uğurladık
Türk müziğine icracı ve yorumcu olarak önemli katkılar sağlayan Oğur’un “Niğde dimağımızdan hiç silinmeyecek şekliyle yer etti emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi iletirim” dedi
Ünü ülkemiz dışına taşan ve dünyaca bilinen Erkan OĞUR ve İsmail Hakkı Demirci oğlu’nu üyelerimizle ve Niğdeli sanatseverlerle buluşturmuş olmanın kıvancını tüm dostlarımızla paylaşır başta sendikamız üyeleri olmak üzere emeği geçen herkese Niğde Eğitim Sen Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.
Göksel Rıza Özkan
Niğde Eğitim Sen Başkanı