Anasayfa / Basın Açıklamaları / SAĞLIK PERSONELİNE BAYRAMDA MAAŞ KAOSU

SAĞLIK PERSONELİNE BAYRAMDA MAAŞ KAOSU

Konya İl Sağlık Müdürlüğü maaş promosyonu için Ziraat Bankası ile yaptığı yeni anlaşmayı personeline tebliğ etmediği için müdürlüğe bağlı toplum sağlığı merkezleri, aile hekimleri ve diğer bağlı kurumlarda çalışan personellerin büyük bir kısmı mağdur edilmiş ve maaşları hesaplara yattığı halde hesap numaraları değiştiğinden maaşlarını alamamıştır.

Promosyon paralarının halen personelin hesaplarına yatırılmadığı ise bir başka mağduriyet konusu olup, sorunlar giderilinceye kadar Sağlık Söz-Sen olarak konunun takipçisi olacağımızı ve tüm hukuki girişimleri yapacağımızın bilinmesini isteriz.

Sağlık Söz-Sen olarak araştırmamız sonucunda çıkan bu vahim tablo bizleri üzmekle beraber, Sağlık Bakanlığı’nın ardından Konya Sağlık Müdürlüğü’nün de personelini düşünmediği ve hiçe saydığı ortaya çıkmıştır.

Sendikamızın görüşmeleri neticesinde yeni anlaşma yapılan Ziraat Bankasının 15 Kasım 2010 Pazartesi günü öğleye kadar hizmet vereceğini tüm sağlık personeline duyururuz.

Konu hakkında mağdur olan kişiler sendikamız Sağlık Söz-Sen’e 0505-7709782’den irtibata geçebilirler.

SAĞLIK SÖZ-SEN