Anasayfa / Basın Açıklamaları / SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO İÇİN ANKARA-ABDİ İPEKÇİ PARKINDAYIZ…

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO İÇİN ANKARA-ABDİ İPEKÇİ PARKINDAYIZ…

Sağlık SÖZ-SEN (Sağlık ve Sosyal Hizmet Kolu Çalışanlarının Sözü Sendikası) Sendikası olarak hazırladığımız ve sözleşmeli sağlık personelinin bütün mağduriyetini ortadan kaldıracak tek çözüm yolu olarak düşündüğümüz ”Adım Adım Kadro Projesi” nin kabul edilmesi ve tüm sözleşmeli sağlık personelinin KADRO’ya alınması için, Sağlık SÖZ-SEN olarak 05 Ekim Salı gününden 09 Ekim 2010 tarihine kadar Sağlık Bakanlığı önünde Abdi İpekçi Parkındayız.

Akademik danışmanlık da alınarak hazırlanan ”Adım Adım Kadro Projesi” sözleşmeli sağlık personelinin her yeni alımdan önce nakil hakkının verilmesini, eş, sağlık ve öğrenim durumundan nakili, becayişlerin düzenlenmesini, hizmet puan sistemin değiştirilmesini ve 16 adımdan sonra da sözleşmeli personelin tamamen kadroya geçişini sağlayacak olan bir projedir.

Bu etkinliğimize çeşitli siyasi parti yöneticileri ve milletvekilleri de katılacaklarını beyan etmişlerdir.

Etkinliğimiz 9 Ekim 2010 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak olan basın açıklaması ile sona erecektir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur…

SAĞLIK SÖZ-SEN