Anasayfa / Basın Açıklamaları / TES, ÜYELERİNE UZAKTAN VE BİGİSAYAR DESTEKLİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ FIRSATI SUNUYOR

TES, ÜYELERİNE UZAKTAN VE BİGİSAYAR DESTEKLİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ FIRSATI SUNUYOR

Türk Eğitim-Sen, uzaktan ve bilgisayar destekli İngilizce eğitimi için Usbem firmasıyla anlaşma imzaladı. Türk Eğitim-Sen üyeleri ve yakınları için Online İngilizce eğitimi konusunda, temel, başlangıç, orta ve ileri düzeyde uzaktan ve bilgisayar destekli İngilizce dil eğitimi tasarlandı.

İngilizce eğitimi, hayatımızın bir parçası haline gelen internet üzerinden verilecek. İngilizce eğitimi almak isteyen, ancak iş yoğunluğu nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen üyelerimiz, teknoloji sayesinde eğitimi evlerindeki bilgisayarlarında alabilecek.

Türk Eğitim-Sen üyelerine yönelik uzaktan ve bilgisayar destekli Ellis Academic İngilizce eğitimi ile artık İngilizce öğrenmek ya da İngilizcenizi ilerletmek çok daha kolay olacak.

Türk Eğitim-Sen üyeleri ve yakınları, Ellis Academic Online İngilizce eğitim programından özel bir fiyat ile yararlanacak.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen üyelerimiz, 0312 229 76 44 numaralı telefonu arayabilir, info@usbem.com adresine e-posta gönderebilir ya da www.usbem.com adresinden Usbem’e bağlanarak başvuru formunu htpp://usbem.com/tr/usbem/bilgi-formu.html adresinden doldurabilir.

1 Yorum

1. Sevgili Egitim Sendikası Başkanı ve Yöneticileri USBEM Ellıs online ingilizce egitim firması ile yapmış olduğunuz antlaşmayı inceledim ve bire bir firmanın çalışanlarıyla irtibata girdim.Görüştüğüm arkadaşlar bana çok yardımcı oldular aktivasyon için bugün beklemem gerekiyor.geri kalmış ingilizcemi geliştirecegim için çok mutluyum bu sebeple siz TES yöneticileri ile USBEM Ellıs online ingilizce hizmetleri veren firmaya sonsuz telşekkürlerimi iletir işlerinizde başarılar dilerim.